Αεκ Χαντμπολ - Xantmpol H Aek Kerdise Aneta 26 18 Ton Olympiako Kai Perase Ston Teliko Spor Iefimerida Gr / Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα .

Η ομάδα του δημήτρη δημητρούλια ξεκίνησε νικηφόρα . Κασιμάτης» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια το τμήμα χάντμπολ της αεκ. H ομάδα χάντμπολ της αεκ αλλάζει επίπεδο, καθώς πήρε την wild card για τους ομίλους της ehf european league της επόμενης σεζόν. Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα . Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κάνει τρεμπλ στο χάντμπολ και φυσικά η πρώτη φορά που το καταφέρνει η αεκ σε οποιοδήποτε ομαδικό .

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η αεκ την πρεμιέρα της στην α1 χάντμπολ των ανδρών. Xantmpol Prwta8lhtria Stoys Efhboys H Aek
Xantmpol Prwta8lhtria Stoys Efhboys H Aek from www.zougla.gr
Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της αεκ με τη βοσνιακή βογκόσκα για το τσάλεντζ καπ, θα έχουν οι φίλοι του χάντμπολ καθώς στους παρακάτω . H ομάδα χάντμπολ της αεκ αλλάζει επίπεδο, καθώς πήρε την wild card για τους ομίλους της ehf european league της επόμενης σεζόν. Η ομάδα του δημήτρη δημητρούλια ξεκίνησε νικηφόρα . Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κάνει τρεμπλ στο χάντμπολ και φυσικά η πρώτη φορά που το καταφέρνει η αεκ σε οποιοδήποτε ομαδικό . Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στην α1 ανδρών, επικρατώντας με άνεση της σαλαμίνας . Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα . Κασιμάτης» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια το τμήμα χάντμπολ της αεκ. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η αεκ την πρεμιέρα της στην α1 χάντμπολ των ανδρών.

Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κάνει τρεμπλ στο χάντμπολ και φυσικά η πρώτη φορά που το καταφέρνει η αεκ σε οποιοδήποτε ομαδικό .

H ομάδα χάντμπολ της αεκ αλλάζει επίπεδο, καθώς πήρε την wild card για τους ομίλους της ehf european league της επόμενης σεζόν. Η ομάδα του δημήτρη δημητρούλια ξεκίνησε νικηφόρα . Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κάνει τρεμπλ στο χάντμπολ και φυσικά η πρώτη φορά που το καταφέρνει η αεκ σε οποιοδήποτε ομαδικό . Κασιμάτης» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια το τμήμα χάντμπολ της αεκ. Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της αεκ με τη βοσνιακή βογκόσκα για το τσάλεντζ καπ, θα έχουν οι φίλοι του χάντμπολ καθώς στους παρακάτω . Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα . Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στην α1 ανδρών, επικρατώντας με άνεση της σαλαμίνας . Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η αεκ την πρεμιέρα της στην α1 χάντμπολ των ανδρών.

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της αεκ με τη βοσνιακή βογκόσκα για το τσάλεντζ καπ, θα έχουν οι φίλοι του χάντμπολ καθώς στους παρακάτω . Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα . Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η αεκ την πρεμιέρα της στην α1 χάντμπολ των ανδρών. H ομάδα χάντμπολ της αεκ αλλάζει επίπεδο, καθώς πήρε την wild card για τους ομίλους της ehf european league της επόμενης σεζόν. Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στην α1 ανδρών, επικρατώντας με άνεση της σαλαμίνας .

Κασιμάτης» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια το τμήμα χάντμπολ της αεκ. Xantmpol H Aek Sto 2 0 Ton Olympiako Kai Blepei Titlo
Xantmpol H Aek Sto 2 0 Ton Olympiako Kai Blepei Titlo from www.naftemporiki.gr
Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κάνει τρεμπλ στο χάντμπολ και φυσικά η πρώτη φορά που το καταφέρνει η αεκ σε οποιοδήποτε ομαδικό . Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της αεκ με τη βοσνιακή βογκόσκα για το τσάλεντζ καπ, θα έχουν οι φίλοι του χάντμπολ καθώς στους παρακάτω . Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στην α1 ανδρών, επικρατώντας με άνεση της σαλαμίνας . Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα . Η ομάδα του δημήτρη δημητρούλια ξεκίνησε νικηφόρα . Κασιμάτης» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια το τμήμα χάντμπολ της αεκ. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η αεκ την πρεμιέρα της στην α1 χάντμπολ των ανδρών. H ομάδα χάντμπολ της αεκ αλλάζει επίπεδο, καθώς πήρε την wild card για τους ομίλους της ehf european league της επόμενης σεζόν.

Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα .

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της αεκ με τη βοσνιακή βογκόσκα για το τσάλεντζ καπ, θα έχουν οι φίλοι του χάντμπολ καθώς στους παρακάτω . Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κάνει τρεμπλ στο χάντμπολ και φυσικά η πρώτη φορά που το καταφέρνει η αεκ σε οποιοδήποτε ομαδικό . Η ομάδα του δημήτρη δημητρούλια ξεκίνησε νικηφόρα . Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα . Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η αεκ την πρεμιέρα της στην α1 χάντμπολ των ανδρών. Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στην α1 ανδρών, επικρατώντας με άνεση της σαλαμίνας . H ομάδα χάντμπολ της αεκ αλλάζει επίπεδο, καθώς πήρε την wild card για τους ομίλους της ehf european league της επόμενης σεζόν. Κασιμάτης» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια το τμήμα χάντμπολ της αεκ.

Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα . Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κάνει τρεμπλ στο χάντμπολ και φυσικά η πρώτη φορά που το καταφέρνει η αεκ σε οποιοδήποτε ομαδικό . Κασιμάτης» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια το τμήμα χάντμπολ της αεκ. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η αεκ την πρεμιέρα της στην α1 χάντμπολ των ανδρών. Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στην α1 ανδρών, επικρατώντας με άνεση της σαλαμίνας .

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της αεκ με τη βοσνιακή βογκόσκα για το τσάλεντζ καπ, θα έχουν οι φίλοι του χάντμπολ καθώς στους παρακάτω . Xantmpol Megalh Diplo Ths Aek 23 20 In Gr
Xantmpol Megalh Diplo Ths Aek 23 20 In Gr from www.in.gr
Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στην α1 ανδρών, επικρατώντας με άνεση της σαλαμίνας . Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα . Κασιμάτης» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια το τμήμα χάντμπολ της αεκ. Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της αεκ με τη βοσνιακή βογκόσκα για το τσάλεντζ καπ, θα έχουν οι φίλοι του χάντμπολ καθώς στους παρακάτω . Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η αεκ την πρεμιέρα της στην α1 χάντμπολ των ανδρών. Η ομάδα του δημήτρη δημητρούλια ξεκίνησε νικηφόρα . Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κάνει τρεμπλ στο χάντμπολ και φυσικά η πρώτη φορά που το καταφέρνει η αεκ σε οποιοδήποτε ομαδικό . H ομάδα χάντμπολ της αεκ αλλάζει επίπεδο, καθώς πήρε την wild card για τους ομίλους της ehf european league της επόμενης σεζόν.

Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κάνει τρεμπλ στο χάντμπολ και φυσικά η πρώτη φορά που το καταφέρνει η αεκ σε οποιοδήποτε ομαδικό .

Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κάνει τρεμπλ στο χάντμπολ και φυσικά η πρώτη φορά που το καταφέρνει η αεκ σε οποιοδήποτε ομαδικό . Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στην α1 ανδρών, επικρατώντας με άνεση της σαλαμίνας . H ομάδα χάντμπολ της αεκ αλλάζει επίπεδο, καθώς πήρε την wild card για τους ομίλους της ehf european league της επόμενης σεζόν. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η αεκ την πρεμιέρα της στην α1 χάντμπολ των ανδρών. Η ομάδα του δημήτρη δημητρούλια ξεκίνησε νικηφόρα . Κασιμάτης» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια το τμήμα χάντμπολ της αεκ. Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα . Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της αεκ με τη βοσνιακή βογκόσκα για το τσάλεντζ καπ, θα έχουν οι φίλοι του χάντμπολ καθώς στους παρακάτω .

Αεκ Χαντμπολ - Xantmpol H Aek Kerdise Aneta 26 18 Ton Olympiako Kai Perase Ston Teliko Spor Iefimerida Gr / Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα .. Την απόκτηση του αλγερινού δεξιού ίντερ αμπντεραχίμ μπεριά ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα . Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στην α1 ανδρών, επικρατώντας με άνεση της σαλαμίνας . Η ομάδα του δημήτρη δημητρούλια ξεκίνησε νικηφόρα . Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η αεκ την πρεμιέρα της στην α1 χάντμπολ των ανδρών. H ομάδα χάντμπολ της αεκ αλλάζει επίπεδο, καθώς πήρε την wild card για τους ομίλους της ehf european league της επόμενης σεζόν.

Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κάνει τρεμπλ στο χάντμπολ και φυσικά η πρώτη φορά που το καταφέρνει η αεκ σε οποιοδήποτε ομαδικό  αεκ. Κασιμάτης» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια το τμήμα χάντμπολ της αεκ.